Elin Hang logo white transperent


MAKEUP ARTIST HÅRSTYLIST
UGC CONTENT CREATOR

REKLAM – FÖRETAGSUPPDRAG

GÖTEBORG | SKÅNE

om mig och min karriär

OM MIG
Hej, mitt namn är Elin Hang – din go-to makeupartist och hårstylist när det handlar om att skapa underbara ögonblick för kommersiella projekt i reklam- och modebranschen.

Baserad i Göteborg så tar jag uppdrag i hela Västra Götaland. Jag tar även emot uppdragsförfrågningar i Halland och Skåne. Och som erfaren makeupartist och hårstylist i över 14 år har jag haft äran att samarbeta med flera framstående varumärken och företag för att skapa minnesvärda och effektiva reklamkampanjer. 

Så vare sig du planerar en reklamfilm, en modekampanj eller ett företagsevenemang, så kan jag erbjuda skräddarsydda stylingtjänster som passar dina specifika behov och förstärker ditt varumärkes budskap. Med min kreativitet och expertis i kombination med de senaste trenderna inom mode och skönhet kan jag hjälpa dig att skapa en unik och minnesvärd estetik för ditt projekt.

Bläddra igenom min portfolio för att se exempel på tidigare arbete och inspireras av mina tidigare skapelser inom reklam och mode. Jag är övertygad om att mitt jobb som MUA och min passion för skönhet kommer att göra ditt projekt till en succé.

Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt som får din målgrupp att säga ”Wow!”. Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa dig att uppnå dina mål inom mode och reklam.

kontakt och förfrågan

Välkommen att höra av dig med din förfrågan!

Vi ses på instagram så länge!