Om mig

Professionell make up-artist & utbildad hårstylist

WOW, va kul att du hittade hit!

Då kanske du vill veta mer om vem jag är och hur jag kan hjälpa dig?

Till att börja med så är mitt namn Elin Mårtensson och Hang är mitt mellannamn som jag använder i sociala medier så som Facebook och Instagram. Hang kommer från mitt vietnamesiska namn och betyder “månflicka” efter en vietnamesisk sägen.

I dagsläget är jag belägen i Göteborg men mitt frilansande sträcker sig även ner till Skåne eftersom jag har min familj bosatt där nere. Mitt största fokus ligger nu mera på bröllop. Där jag hjälper brudar med hår och smink på den stora dagen.

Jag verkligen älskar bröllop och det är nog därför jag har frilansat inom den branschen i över 11 år nu.
Mitt startskott för bröllop var i början av 2009 och jag har till och med bokade bröllop ändra fram till 2022. Så tveka inte att skicka en förfrågan om du tänkt gifta dig 2021, för just nu så är det väldigt fullbokat mellan maj-augusti nästa år.

Om min bakgrund?
Ända sedan barnsben så drömde jag om att få bli frisör och när jag var 18 år så blev drömmen till verklighet. Jag gick då ut med min studentexamen och gesällbrev som frisör från Hantverksprogrammet, Polhemsskolan i Lund. Direkt efter gymnasiet så startade jag upp min egna verksamhet och hyrde stol på en frisörsalong i Lund. 2012 tog jag mitt certifikat till att bli professionell makeup artist på Makeupstudion i Malmö. Efter 6 år så lämnade jag lilla Lund till Göteborg och här har jag nu bott i över 5 år och arbetat som frilansande hår- och makeup artist. Det blev även en vända på 1 år i Stockholm där emellan också.

Under min tid som frilansande makeup artist så har jag bland annat tagit uppdrag genom min dåvarande modellagentur, Avenuemodeller.se där jag främst jobbade med mode, film- och reklamfotograferingar för bland annat Jotex, Saddler.com, och Junkyard.com.

Det var kort och gott om mig och min karriär som frilansande hår- och makeup artist.

Nu vill jag gärna veta mer om dig och varför just du hittade hit här! Men tills dess så får du gärna kika in på mina sociala medier på där du kan se bilder på hår och smink som jag skapat.

Ta gärna kontakt med mig här eller på Instagram 💍

 

CV_bild2